Knifeless tape är ovärderligt vid folieapplicering

Knifeless tape är ovärderligt vid folieapplicering

Är du i behov av lite hjälp på traven för att se till så att din carwrapping eller folieapplicering på fönster blir perfekt? Då finns knifeless tape där som räddaren i nöden. Det här är en sorts tejp som bjuder på foliebeskärning för att ge dig raka linjer utan att du tvingas använda en kniv. Med knifeless tape eliminerar du alltså risken för repor på din bil eller fönster. Det är även fullt möjligt att böja och forma tejpen så att du får just det mönstret som du eftersöker.

Hur tejpen fungerar

När du applicerar folie på ditt fönster eller din bil kommer det som sagt att bli viss överbliven folie utanför linjerna som avlägsnas efteråt. Visst kan du använda en kniv, men detta medför vissa risker. Genom att istället dra nytta av knifeless tape blir allting smidigt och skonsamt.

Du applicerar först din knifeless tape på bilen eller fönstret så att den ligger i utkanten av där du vill att din folie ska ta slut. Därefter fäster du folien, och när detta är klart kan du dra av tejpen. Tillsammans med tejpen dras den överblivna folien av och resultatet är underbart raka linjer. En perfekt folieapplicering utan några repor på lacken, helt enkelt.