Nå ut med ditt budskap med specialgjorde gummiarmband

Nå ut med ditt budskap med specialgjorde gummiarmband

Du har sett dem förut. De färgstrålande armbanden i silikon. När man ser en person som bär ett tänker man strax vad det kan betyda. Vi förknippar nämligen helt automatiskt den typen armband med en sak eller ett budskap. Och det är precis det som gör dem så effektfulla. 

 

Armband i gummi är med andra ord den perfekta typen merchandise för dig som vill skapa uppmärksamhet kring en sak eller ett speciellt budskap. De flesta minns säkert när Lance Armstrong i 2004 promoverade de skrikgula Livestrong-armbanden som stöttade kampen mot cancer och det säljs faktiskt fortfarande i dag. 

 

One size fits all

Det finns många smarta egenskaper med gummiarmbanden och en av de viktigaste är att storlekarna passar till alla. Du undviker alltså att behöva spekulera i att få dem producerat i massor med olika storlekar. Standarbredden på armbanden är 11 mm men de kan göras i många tjocklekar, beroende på dina önskar. 

 

Många armband med budskap använder bestämde färger beroende på vilken sak det kämpas för. Några av de mest kände är exempelvis rosa för kampen mot bröstcancer, röd för kampen mot HIV / AIDS eller även hela regnbågen för kampen mot homosexuellas rättigheter.  

 

Armband i silikongummi är också enormt tåliga och därför också enkla att transportera och distribuera. Om du ska hålla i en fundraising, dela ut dem till frivilliga på en festival eller använda dem som promovering under lansering av en produkt kan du enkelt ta dem med dig utan att vara orolig för att de går sönder.

 

Vilket uttryck ska ditt armband ha?  

Det finns många sätt att få din text på armbanden, helt beroende på vilket uttryck du vill ha. Det mest vanliga är att få printat din logga eller text direkt på. Detta är billigaste alternativet och samtidigt också det där du kan göra de mest avancerade motiven. 

 

Det är också möjligt att graverat eller präglat ditt motiv ner i gummit och sen fylla ut präglingen med färg. Detta ger en mer exklusiv look och kostar inte mycket mer än den printade versionen. Så om du är på jakt efter en mer elegant lösning är detta alternativ ett bra bud. 

 

Tänk ur boxen  

Silikonarmbandet förknippas ofta med en sak men de kan också vara mycket effektiva som del av en marknadsföringskampagn. Marknadsföring är nämligen budskap. Om du till exempel önskar signalera att den butik har världens bästa kundtjänst kan du dela ut armband med texten ”Kunden i fokus till dina medarbetare – på så sätt ser dina kunder att de är uppskattade, precis som dina medarbetare konstant blir minnet om att kunderna är de viktigaste i förrättningen. 

 

badgeland.se kan du få mycket mer inspiration till hur du kan designa dina armband.